Coach dig selv ved hjælp af bøger, og bliv en bedre udgave

Det er ikke alle, som har mulighed for at blive coachet af Chris McDonald, BS, men hvis man ønsker at opnå et mål eller forandre en ting i sit liv bør man gå rimelig systematisk til værks. Derfor kan det være en god ide at bruge en metode eller et program beskrevet i en bog. Disse coaching eller selvhjælpsbøger er skrevet af professionelle, som har gjort sig mange erfaringer på området, som du kan nyde godt af. Fordi man ikke benytter en coach af kød og blod kan man jo godt bruge deres erfaringer nedfældet på papir.

Når du skal finde dine coaching bøger er det langt lettest at benyttet internettet, du kan sidde hjemme i fred og ro og læse beskrivelserne af bøgerne, bestille dem online og få dem leveret i din postkasse. Tjek netsiden Salerunner for lave priser.

Hvis du vil forbedre din kondition er løb en let tilgængelig sport. Du kan løbe når og hvor du vil, blot du har dine løbesko og dit løbetøj. Mange mennesker som begynder at løbe lægger dog for hårdt ud og risikerer at få skader og være tvunget til at stoppe. Der findes mange bøger med gode træningsprogrammer som lidt efter lidt øger intensiteten. Hvis du har gennemførelse af et løb på en bestemt distance er der også hjælp at hente i bøgerne.

Alt for mange mennesker i vores samfund føler sig stressede. Vi er altid på, arbejdet og andre pligter spøger i baghovedet. At lære mer om mindfulness er et virkelig godt redskab, som kan hjælpe dig med at få hjernen til at koble fra og gøre dig til boss over dine tanker.

Vil du forbedre dit sprog i dit eget tempo og når du har tid er der også en række bøger, som kan hjælpe dig.