Brendan Rodgers

Brendan er en tidligere fodboldspiller, der nu er succesfuld manager for Liverpool. Hans tidlige og ellers lovende fodbold karriere sluttede allerede som 20årig, da han led under en genetisk knæproblematik.

Han kastede sig i stedet over trænerjobbet, og lagde ud mere eller mindre succesfuldt i Championsship klubberne Watford i 2008 og denæst Reading i 2009.

Det var dog først som Manager for Swansea City, at han rigtig fik succes som manager. Sammen med Swansea vandt han i 2011 Championship finalens play off til Premier LEague, og Swansea blev den første walisiske klub i Premier League. Swansea var ikke spået mange chancer i Premier League, men med Rodgers ved roret, klarede de sig alligevel over al forventning, og undgik nedrykning med en flot 11. plads ved sæsonens afslutning.

liverpoolRodgers havde nu bevist sit værd, og Liverpool fik øjnene op for den talentfulde manager, hvor han blev ansat fra juli 2012. Første sæson som manager for Liverpool, gik dog slet ikke som håbet, og med nederlag på nederlag på både ude- og hjemmebane, måtte Liverpool erkende at de havde haft den dårligste sæson start siden Premier League blev indført i 1995.

Det går dog meget bedre i den nuværende sæson, 2013/2014, hvor de vinder en stor del af deres kampe, og takket være blandt andet Daniel Sturridge, får scoret en masse mål. Faktisk klarer de sig så godt, at de i stort set alle deres kampe i Premier League formentlig vil modtage lave odds af bookmakere som Unibet.

En af de store overraskelser, var i starten af februar, da Liverpool tæskede topholdet Arsenal med imponerende 5-1. Danske Daniel Agger er en del af Rodgers trup, men har været nede med en knæskade i den første del af 2014. Han er dog på banen igen, og skulle eftersigende blive under Rodgers kyndige ledelse, selvom både Manchester City og Barcelona har vist interesse for Agger.